Search
 

Grilled salami with polenta

Grilled salami with polenta

Difficulty:

media

Preparation:

30 min

Ingredients

  • local salami
  • yellow cornmeal
  • extra virgin olive oil
  • wine vinegar to taste
  • Salt to taste

Preparation

For the polenta: bring the water to the boil, add the oil, pour in the flour and mix with a whisk. Cook over low heat for about half an hour, continuously stirring with a wooden spoon. Salt. Arrange the polenta on a cutting board and, once cold, cut it into slices. Grill the slices over a medium flame.

For the salami: cut the salami into half-cm slices and place them on the grill over a high heat. Sprinkle with a drop of vinegar. Finally, place the slices of grilled polenta and the still hot salami on the plate and serve.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi